Nεκρά τα δύο παλικάρια από το Μεσολόγγι(VIDEO&ΦΩΤΟ)

590_1091cb03eb1c618fdbcf1e96764fc0e8

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης των δύο ανδρών, 35 ετών και 40 ετών, από το Μεσολόγγι καθώς πριν από λίγα λεπτά οι σοροί τους βρέθηκαν μέσα στο αναποδογυρισμένο ΙΧ από άνδρες της ΕΜΑΚ. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κορδώση και τον Βασίλη Γρατσάνη.

Οι Αρχές εντόπισαν αναποδογυρισμένο το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο φίλοι, μέσα σε ένα αυλάκι βάθους δύο μέτρων, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε η επιχείρηση του απεγκλωβισμού τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άτυχοι άνδρες είχαν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Νεοχωρίου, στο Μεσολόγγι.

Οι δυο νεαροί άνδρες διασκέδαζαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε μπαράκι στην περιοχή του Νεοχωρίου και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη τους.

Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι - ΒΙΝΤΕΟ

Ωστόσο θα γίνουν νέες έρευνες στην περιοχή, αλλά και ιατροδικαστική εξέταση των σορών, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 40χρονου και του 35χρονου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …