Προγράμματα Κατάρτισης εξ αποστάσεως από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

mathitedsak7_b2

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη των παρακάτω εξ αποστάσεως προγραμμάτων κατάρτισης:

  • “«Αναγνωστικές δυσκολίες – Ειδική Αγωγή: Εξειδικευμένη Πιστοποίηση σε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 2 ενοτήτων»”
  • “ «Ψυχογλωσσική υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες»”
  • “«Μεθοδολογία συγγραφής επιστημονικών εργασιών»”

Στα παρακάτω δύο προγράμματα, οι αιτήσεις γίνονται συνέχεια δεκτές και τα μαθήματα αρχίζουν με τη συμπλήρωση τμήματος.

  • “«Ταχύρυθμο CCNA (Cisco Certified)”
  • “Τεχνική Εκπαίδευση Δικτύων Η/Υ – CCNA (Cisco Certified Network Associate)»”

Για τα προγράμματα “Διδακτική της Γλώσσας και των Μαθηματικών στην Ειδική Αγωγή» και “Διγλωσσία και Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας ως δεύτερης/ξένης Γλώσσας» μπορούν να γίνονται αιτήσεις καθ’ όλη την περίοδο διάρκειάς τους καθώς διεξάγονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και οποιαδήποτε στιγμή κάποιος εγγραφεί μπορεί να διαβάζει και όλα τα προηγούμενα μαθήματα που θα βρίσκονται αναρτημένα στην πλατφόρμα μέχρι το τέλος των προγραμμάτων.

  • “«Διδακτική της Γλώσσας και των Μαθηματικών στην Ειδική Αγωγή»”
  • “«Διγλωσσία και διδασκαλία της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας»”
To Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) – του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.) είναι πιστοποιημένο απά το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών δια Βίου Μάθησης (ΕΚεΠις). Αντικείμενο δράσης του Κ.Ε.Κ. – Π.Θ., είναι η οργάνωση, ο συντονισμός, η εκτέλεση, η διαχείριση και η παροχή συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, επιμόρφωσης καθώς και συναφών προς αυτά δραστηριοτήτων (έρευνες – μελέτες, ημερίδες, συνέδρια, συμμετοχή σε ολοκληρωμένα προγράμματα, Κοινοτικές πρωτοβουλίες, δράσεις προώθησης και υποστήριξης της απασχόλησης και της δια βίου Εκπαίδευσης).
Τα θεματικά πεδία, στα οποία το Κ.Ε.Κ.  θα παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, σχετίζονται με όλα τα γνωστικά πεδία που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Η παρεχόμενη κατάρτιση, που διασυνδέει τη θεωρητική με την πρακτική γνώση και αναπτύσσει, κυρίως, την εφαρμοσμένη διάσταση των επιστημών στα αντίστοιχα επαγγελματικά πεδία, μπορεί να εντάσσεται τόσο στο χώρο της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης, όσο και στο χώρο της σεμιναριακής εκπαίδευσης. Για την υλοποίηση των παραπάνω σκοπών το Κ.Ε.Κ.  αναπτύσσει συνεργασίες με αρμόδιους φορείς, φυσικά και νομικά πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,47% στο κλείσιμο και σε νέα υψηλά 13 ετών η αγορά

Η άνοδος των τιμών των μετοχών συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου. Με ισχυρή …