Το «τελευταίο αντίο» στον Μάκη Ψωμιάδη(ΦΩΤΟ)

psomiadis1_129671557

Το «τελευταίο αντίο» στον Μάκη Ψωμιάδη, είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στη Νέα Φιλαδέλφεια, συγγενείς και φίλοι.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο "Μάκαρος", ο "Big Mac" ή ο "Αγαπούλας", έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα των Θεοφανείων, προδομένος από την καρδιά του. Τον βρήκε πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού του, ο γιος Σταύρος και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Ήταν όμως αργά, αφού όταν έφτασαν στο νοσοκομείο Ελπίς, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρέστησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Κομπότης και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Γιάννης Φιλίππου.

Το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος ταξίδεψε από την Ισπανία, για να βρεθεί στην κηδεία του πεθερού του.

Είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Μάκη Ψωμιάδη (ΦΩΤΟ)

Στεφάνια κατέθεσαν, στη μνήμη του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Μακης Ψωμιαδης κηδεια Μπουρουσης

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …