Στο Υπουργείο Εργασίας κατά του ασφαλιστικού η ΑΔΕΔΥ

απεργια

Στο υπουργείο Εργασίας θα βρεθεί στις 12 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ,  εκδηλώνοντας την κάθετη διαφωνία της με το προσχέδιο του ασφαλιστικού, που όπως καταγγέλλει, θα αποτελέσει την θανατική καταδίκη όλων των επόμενων γενεών εργαζομένων και συνταξιούχων, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα

Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ εξηγεί:

"Το πρώτο βήμα στο πλαίσιο πολύμορφων κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν, όπως αποφασίστηκε στο Γενικό Συμβούλιο της Ένωσης στη συνεδρίασή του την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, εντάσσεται στην υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, ενάντια στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος που προωθείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους δανειστές".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …