Θέση εργασίας στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών

-ERGASIA-jobs-growth

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη παροδικών αναγκών του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας, που εδρεύει στο νομό Αττικής και συγκεκριμένα για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος «JERICO NEXT», που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) στην Ανάβυσσο Αττικής 46,7 χιλιόμετρο Λεωφόρου Αθηνών Σουνίου και ειδικότερα στη γραμματεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. (υπόψη γραφείου Πρωτοκόλλου, τηλ. 22910- 76331), Τ.Θ. 712, Τ.Κ. 19013 Ανάβυσσος.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από το φορέα και δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά). Αρχίζει από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες του Νομού Αττικής ή της ανάρτησής της στην έδρα των γραφείων του ΕΛΚΕΘΕ και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σαρωνικού, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφ’ όσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: «Υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά μας και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε»

«Μια πολύ καλή βραδιά για την Ευρώπη. Συγχαρητήρια στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στην Κάγια …