Κατεβαίνει στους δρόμους και η ΠΟΕ-ΟΤΑ

poe-ota_29

Αντιδρά και η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και προαναγγέλλει απεργιακές κινητοποιήσεις για τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

"Την προσεχή Πέμπτη 14 Ιανουαρίου θα συγκληθεί το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει και να αποφασίσει το αγωνιστικό-κινηματικό Πρόγραμμα Δράσης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε επίσης να συντονιστεί με άλλες Ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και την ΑΔΕΔΥ, με στόχο μαζικές πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις», καθώς και να οργανώσει ενημερωτική εκστρατεία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση για το ασφαλιστικό.

Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει επίσης στα πανεργατικά συλλαλητήρια που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα στις 12:00, (συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας και πορεία στη Βουλή) και στο Ηράκλειο Κρήτης την ίδια ώρα, καθώς και το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη", καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 3Κ/2024. Προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο (ΦΕΚ)

ΑΣΕΠ 3Κ/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 14/01.05.20243Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με …