Παρασκευή λήγει η προθεσμία του ΟΓΑ, για τις αιτήσεις του οικογενειακού επιδόματος 2015

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-620x330
Υπενθυμίζει με ανακοίνωση του ο ΟΓΑ, για την προθεσμία που εκπνέει όσον αφορά στην συμπλήρωση του εντύπου Α21 που αφορά στο οικογενειακό επίδομα του 2015.
"Περιθώριο έως τις 15 Ιανουαρίου 2016, έχουν όσοι πολίτες θεωρούν ότι δικαιούνται οικογενειακών επιδομάτων, για το τρέχον έτος, να υποβάλλουν την απαραίτητη ηλεκτρονική αίτηση Α21.
Μόνο τότε, θα αποκτήσουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί, αφού πρώτα οι υπηρεσίες του ΟΓΑ, ελέγξουν και εγκρίνουν την αίτηση. Εάν παρέλθει η παραπάνω ημερομηνία, χωρίς να υποβληθεί η εν λόγω αίτηση, τότε χάνεται το συγκεκριμένο δικαίωμα.
Η διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει ότι όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν την σχετική αίτηση Α21 έως τις 25 Νοεμβρίου 2015 και παρόλ' αυτά δεν τους καταβλήθηκε το επίδομα, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων». Εκεί θα μπορέσουν να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.
Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα)."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …