"Άτυχη στιγμή" το ξύλο των ΜΑΤ στους συνταξιούχους

pame_syntaxiouxoi_episodia5_632_355

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό είπε «πως όταν η πορεία έφτασε μπροστά από τα "Λουλουδάδικα", ξαφνικά 300 άτομα έπεσαν απάνω στους αστυνομικούς θέλοντας να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας. Εκεί υπήρξε μια ένταση κάποιοι "τσαλαπατήθηκαν"… και οι δυνάμεις Αποκατατάστασης της Τάξης, παρ’ όλο που οι εντολές ήταν να γίνουν απωθήσεις μόνο με χρήση των ασπίδων τους, έκαναν και μια πολύ περιορισμένη χρήση μέσω των "φυσούνων" δακρυγόνων ουσιών. Δεν έγινε καμία μαζική χρήση, όπως γινόντουσαν άλλες εποχές αλλά ήταν μια πολύ περιορισμένη χρήση δακρυγόνων και να μην δημιουργούνται εντυπώσεις…».

Αυτά είναι μερικά από τα όσα υποστήριξε δια κοινοβουλίου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, που μίλησε επίσης για «συνδυασμό ατυχών χειρισμών από τους άνδρες των ΜΑΤ».

«Οι διαδηλώσεις και πορείες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ γίνονται με όσο το δυνατόν λιγότερη αστυνομική παρουσία και στην συγκεκριμένη πορεία ίσως υπήρξε ένας ατυχής συνδυασμός χειρισμών των στιγμών. Αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορεί τις αστυνομικές δυνάμεις για υπερβολικές δράσεις καταστολής των ΜΑΤ. Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τον ήπιο τρόπο των κατασταλτικών μέτρων που λαμβάνονται από την ΕΛΑΣ, την αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα που επιδεικνύεται στην πάταξη του κοινού εγκλήματος και τις «κόκκινες» γραμμές που έχουμε βάλλει…», κατέληξε.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …