Αυξάνονται οι θεσμοί "επιτήρησης" της Ελλάδας

euroscola

Η Διάσκεψη των Προέδρων των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου, που συνεδρίασε στο Στρασβούργο, έλαβε απόφαση αύξησης των θεσμών επιτήρησης της Ελλάδας, για την εφαρμογή του προγράμματος, προσθέτοντας σε αυτούς και το Ευρωκοινοβούλιο, που θα έχει εποπτικό ρόλο για την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής στην Ελλάδα.
Την πρόταση κατέθεσε ο αρχηγός των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών (ADLE) Γκι Φερχόφστατ και έγινε αποδεκτή με την σύσταση ομάδας εργασίας θα πραγματοποιεί τακτικές συνεδριάσεις με τα τέσσερα θεσμικά όργανα, (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ, ΔΝΤ και EMS), διενεργώντας όπως τονίστηκε "δημοκρατικό έλεγχο", η οποία θα αποκαλείται "Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας …