Καταρρέει η δημοτικότητα Τσίπρα σε νέα δημοσκόπηση

dimoskopisi-pita
Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η δεύτερη δημοσκόπηση που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας για τον ΣΥΡΙΖΑ, την δημοτικότητα Τσίπρα που καταρρέει και τα υπόλοιπα κόμματα.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και σύμφωνα με αυτή:
-Την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για τις κυβερνητικές πολιτικές, τις αρνητικές προσδοκίες για την οικονομία αλλά και τις σημαντικές μετατοπίσεις στην δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, κατέγραψε δημοσκόπηση του
-Το 85% των ερωτηθέντων δεν είναι ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ το κλίμα παραμένει αρνητικό και στην δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ με μόλις το 16,5% να συμφωνεί με τις κυβερνητικές επιλογές.
-Πρώτος σε δημοτικότητα έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο το 35% των ερωτηθέντων διατηρεί θετική γνώμη.
-Στην δεύτερη θέση περνάει ο Βασίλης Λεβέντης με το 28% του δείγματος να τον αντιμετωπίζει θετικά, ενώ σημαντικές είναι οι απώλειες για τον Αλέξη Τσίπρα που έρχεται τέταρτος, πίσω από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, συγκεντρώνοντας θετικές κριτικές μόνο από το 23% των ερωτηθέντων.
-Αρνητική γνώμη για τον πρωθυπουργό διατηρεί το 54,5%.
-Οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό βρίσκουν αντίθετο το 73,5% των πολιτών ενώ εφτά στους δέκα φοβούνται πως τα οικονομικά του νοικοκυριού τους θα χειροτερεύσουν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …