Άνοιξε θέση Γεωπόνου στο Δήμο Πύργου

-ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανακοινώνεται ότι ο Δήμαρχος Πύργου προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης Γεωπόνου ως Ειδικό Συνεργάτη στο Δήμο Πύργου, με ειδική σχέση εργασίας Ι.Δ. Ορισμένου Χρόνου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
Β) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της άδειας ή βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος Γεωπόνου, που εκδίδονται από το ΓΕΩΤΕΕ με κατεύθυνση τη φυτική παραγωγή και ειδίκευση στις κηπευτικές καλλιέργειες.
Γ) Πολύ καλή γνώση Αγγλικών. Δ) Καλή γνώση Γαλλικών. Ε) Να έχουν εμπειρία σε αντικείμενα συναφή με το πτυχίο τους.
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν:
-Αίτηση
-Βιογραφικό σημείωμα
-Τίτλο σπουδών
-Τίτλο ξένης γλώσσας και
-Σχετικά δικαιολογητικά εμπειρίας εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας στον τοπικό τύπο, στα γραφεία του Δήμου Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο (αρμ. υπάλληλος Παπανικολάου Αντωνία, τηλ. 26213-62405) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …