ΔΩΡΕΑΝ εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών

emboliasm
Την εκστρατεία δωρεάν εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών, συνεχίζει με σύνθημα «Εμβολιάζουμε: παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα», ο Δήμος Παύλου Μελά.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσα παιδιά του Δήμου Παύλου Μελά είναι ανασφάλιστα και έχουν εκδώσει κάρτα υγείας από το Κοινωνικό Ιατρείο. Στον παιδικό εμβολιασμό καμία δόση και κανένα εμβόλιο δε χάνεται, όσος καιρός και αν περάσει από την προβλεπόμενη για την ηλικία τους κάλυψη.
Τα παιδιά που θα εμβολιαστούν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα παρακολουθούνται συστηματικά ώστε να προσέρχονται και μελλοντικά σε τακτά χρονικά διαστήματα για τη χορήγηση των υπόλοιπων εμβολίων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα εμβόλια που προβλέπονται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (ΕΠΕ), με εξαίρεση το εμβόλιο κατά της φυματίωσης (BCG) και το εμβόλιο κατά του ιού των ανθρώπινων κονδυλωμάτων (HPV).
Η εθελοντική ομάδα απαρτίζεται από παιδίατρους, νοσηλευτές και λοιπούς εθελοντές. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη (www.bodossaki.gr), το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (www.snf.org), το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση (www.latsis-foundation.org) καθώς και από ιδιώτες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …