Φρέναραν οι ομαδικές απολύσεις στη Softex...

softex-480x270

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας για ομαδικές απολύσεις, αφού ύστερα από σχετική εισήγηση της περιφερειακής αρχής, το αίτημα απορρίφθηκε από τοπεριφερειακό συμβούλιο, που εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο σωματείο των εργαζομένων και την Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, με το οποίο ήδη συναντήθηκε η περιφερειακή αρχή.

«Δηλώνουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα πολιτικά και νομικά μέσα που διαθέτουμε, ώστε το εργοστάσιο να επαναλειτουργήσει και οι εργαζόμενοι να διασφαλίσουν όλα τα εργασιακά τους δικαιώματα. Δηλώνουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων. Θα σταθούμε αλληλέγγυοι στη μάχη που δίνουν. Το εργοστάσιο της Softex πρέπει να λειτουργήσει. Οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από τα κέρδη και τα σχέδια των πολυεθνικών», τόνισε μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης κατά την εισήγησή της για απόρριψη του αιτήματος της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας για ομαδικές απολύσεις, στο περιφερειακό συμβούλιο .

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λευτέρης Αυγενάκης: Μήνυση από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη …