Η επίθεση του Economist στο ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμόρροπη η κυβέρνηση

alexis-tsipras-koposi-ke-agchos-zografismena-sto-prosopo-tou-pics

«Ετοιμόρρηπη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το περιοδικό Economist, αναλύοντας κυρίως σε μορφή επίθεσης, για να πούμε την αλήθεια, τις κινητοποιήσεις των αγροτών, σημειώνοντας πως ο κ.Τσίπρας είναι αντιμέτωπος με τους πρώην σύμμαχους του, ενώ συμπληρώνει ότι στο χορό των κινητοποιήσεων έχουν μπει επίσης και δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, συνταξιούχοι.
«Την ίδια ώρα η χώρα πασχίζει να αντιμετωπίσει και το κύμα των προσφύγων, με τους διεθνείς οργανισμούς και τους εθελοντές να κάνουν την περισσότερη δουλειά», γράφει.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι «πολλές δημοσκοπήσεις δίνουν στη ΝΔ ξεκάθαρο προβάδισμα» και αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «είναι ένας φιλελεύθερος μεταρρυθμιστής, γνωστός για απολύσεις στο Δημόσιο όταν ήταν υπουργός.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι «τον Φεβρουάριο το ελληνικό κοινοβούλιο θα κληθεί να ψηφίσει για τις περικοπές συντάξεων. Προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις διαπίστωσαν ότι η επιβολή σκληρών αλλά απαραίτητων μέτρων είναι ένας καλός τρόπος για να πέσεις από την εξουσία. Μπορεί ο κ. Τσίπρας να είναι έτοιμος να τις ακολουθήσει».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρωτομαγιά: Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία – Τι ισχύει με τα ΜΜΜ

Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, έχουν προκηρύξει πανελλαδική 24ωρη απεργία για την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου …