Oι υπάλληλοι στο ΝΑΤ λένε ΟΧΙ στο ασφαλιστικό και συνεχίζουν...

nat

"Δεν υποχωρούμε και αντιστεκόμαστε" δηλώνουν οι υπάλληλοι στο ΝΑΤ, που ακολουθούν κατά γράμμα τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευση τους, σύμφωνα με την οποία συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, αντιδρώντας δυναμικά και λέγοντας ξεκάθαρα προς κάθε πολιτική και οικονομική κατεύθυνση της συγκυβέρνησης, ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στην κατάργηση του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, στην κατάργηση του ΚΕΑΝ, των ταμείων πρόνοιας και του ΕΛΟΕΝ.

Η απόφασή τους όπως ανακοινώθηκε έχει ως εξής

  • "Την Τετάρτη 3/2/2016 νέα Γ.Σ, μετάβαση και συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 12μ. Μετά την συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία στο Μαξίμου «για να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει η διάλυση του ΝΑΤ, τόσο για τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους ναυτικούς, όσο και για την Ναυτιλία. Η ενέργεια αυτή προκρίθηκε διότι όσες επαφές κι αν υπήρξαν με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο Γ. και τον υφυπουργό κ. Πετρόπουλο Α. δεν έγινε δυνατόν να αντιληφθούν την ιδιαιτερότητα του ναυτικού επαγγέλματος και του ΝΑΤ».

  • Συμμετοχή στην πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη.

Οι υπάλληλοι του ΝΑΤ καλούν την ΠΝΟ να συντονίσει τον αγώνα όλων των εμπλεκομένων με την Ναυτιλία. Επίσης όλους τους συνταξιούχους και ναυτεργάτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους, συμμετέχοντας στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στην πορεία στο Μαξίμου την Τετάρτη 3/2/2016 στις 12μ.

  • ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

  • ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

  • ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Εθνική αναγκαιότητα ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ

«Για να μπει φρένο στην αλαζονεία, τη διαφθορά και τις ανισότητες», τόνισε ο πρόεδρος του …