4 δράσεις κατά της ανεργίας στην Ελλάδα από το Ευρωκοινοβούλιο

anergia-ompreles

«Η νεανική ανεργία και οι τρόποι επίλυσης του μεγάλου αδιεξόδου», είναι το αντικείμενο των δράσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.
Συνολικά θα είναι τέσσερα τρίμηνα, για την απασχόληση-την επιχειρηματικότητα-τους νέους αγρότες και τις νεοφυείς επιχειρήσεις των νέων, την εκπαίδευση-την έρευνα και την τεχνολογία, καθώς και για την πολιτική συμμετοχή.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στον ιστότοπος Europeforall.gr, να γίνουν μέλη στο Στέκι και να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις, ενώ θα έχουν την δυνατότητα μέσω tweet να επικοινωνήσουν στο #EU4U.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: «Θα ήμασταν… ευχαριστημένοι εάν η Ελλάδα αποκτούσε F-35»

Επίδειξη αδιαλλαξίας για το κυπριακό από τον Γιασάρ Γκιουλέρ: «Στην Κύπρο επικρατεί ειρήνη εδώ και …