3.000 απολύσεις από πολυεθνική

ΑΠΟΛΥΣΗ

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει σε παγκόσμιο επίπεδο η κατάργηση θέσεων εργασίας, αφού η μία μετά την άλλη οι πολυεθνικές απολύουν ή ανακοινώνουν την σταδιακή απόλυση προσωπικού.
Μεταξύ αυτών τις τελευταίες ημέρες εντάσσεται και η "Johnson & Johnson", η οποία κατέστησε σαφές ότι σκοπεύει να περικόψει περίπου 3.000 θέσεις εργασίας στον κλάδο ιατρικών συσκευών, από τους 127.000 εργαζόμενους που διαθέτει εκ των οποίων οι 60.000, απασχολούνται στο τμήμα ιατρικών συσκευών.
Επικαλείται την αναδιάρθρωση και την μείωση του κόστους από 800 εκατ. δολαρίων μέχρι και 1 δισεκατομμύρια δολαρίων, ανέφερε η J&J.
Αυτό με ποσοστά σημαίνει ότι στην επόμενη διετία το προσωπικό της θα είναι λιγότερο από 4% έως 6%, στο σύνολο των εργοστασίων της.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: «Θα ήμασταν… ευχαριστημένοι εάν η Ελλάδα αποκτούσε F-35»

Επίδειξη αδιαλλαξίας για το κυπριακό από τον Γιασάρ Γκιουλέρ: «Στην Κύπρο επικρατεί ειρήνη εδώ και …