Η μείωση προσωπικού, η "αδυναμία" αρχηγού κόμματος-Ετοιμάζει και Εθελούσια!

erotimatiko-1

Πρώτα πληρωμή εργαζομένων και μετά η εθελούσια έξοδος, στους κόλπους της ΝΔ, αφού φαίνεται ότι προς τα εκεί προσανατολίζεται ο νέος της πρόεδρος, που γνωρίζει από την θητεία του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τι σημαίνει εθελούσια ή απόλυση, ή διαθεσιμότητα προσωπικού.
Οι πληροφορίες θέλουν λοιπόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να συνεχίζει την τακτική της μείωσης προσωπικού και να απολύει με τρόπο, 120 από τους 200 εργαζόμενους του κόμματος, αφού πρώτα τους καταβάλλει τα δεδουλευμένα μηνών, γιατί μπορεί να λαμβάνουν κρατικές επιδοτήσεις τα κόμματα από τη βουλή, αλλά κάποια ακόμα έχουν απλήρωτους εργαζόμενους, όταν πασχίζουν(όπως αυτά υποστηρίζουν) για την καταπολέμηση της ανεργίας και της απλήρωτης εργασίας!
Η εθελούσια έξοδος, είναι μία νέα μορφή διακοπή της συνεργασίας, για να γλιτώσει ο εργοδότης, τις παχυλές αποζημιώσεις!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Συνολικά 62.244.037 ευρώ θα καταβληθούν σε 60.583 δικαιούχους, από τις 8 έως τις 10 Μαΐου …