Η ΓΣΕΕ, ο Θανάσης Βέγγος και η απεργία!(VIDEO)

 gsee

Η ΓΣΕΕ με ένα βίντεο καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους όλης της χώρας, στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, στις 11πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με αποσπάσματα από ταινία του Θανάση Βέγγου....

Όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας μας, ενάντια στον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση, στις δραματικές περικοπές στα εισοδήματα, στη φοροεπιδρομή, στις ιδιωτικοποιήσεις και γενικότερα ενάντια στα αδιέξοδα και καταστροφικά μέτρα του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου.

Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση και στα συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, θα είναι η ηχηρή απάντησή μας στις ανάλγητες πολιτικές που εξαθλίωσαν κοινωνία και οικονομία και υποθηκεύουν το μέλλον των νέων γενεών.

Ο αγώνας είναι μονόδρομος και οι διεκδικήσεις μας αδιαπραγμάτευτες. Όλοι μαζί σ΄ έναν κοινό αγώνα ώστε να ισχυροποιηθεί η δύναμή μας, ώστε να επιβάλλουμε πολιτικές προς όφελος του λαού και της χώρας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μισθολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας δημοσίων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα

Άρθρο του Δικηγορικού Γραφείου ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΤΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ   «Οι δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι …