Σήμερα η συνάντηση Κατρούγκαλου-Κουαρτέτου

kouarteto_madata_765417708

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, μεταφέρθηκε για σήμερα το καθορισμένο για χθες ραντεβού του Κουαρτέτου με τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και αντικείμενο συζήτησης φυσικά το ασφαλιστικό, με την ειρωνεία της υπόθεσης να έχει το δικό της ρόλο, αφού σήμερα ο Ελληνικός λαός για το ίδιο θέμα διαδηλώνει μαζικά, για πρώτη φορά με τόσο πυγμή και ένα κοινό αίτημα, την απόσυρσή του.....
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο της χθεσινής συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χορήγηση αυξημένων εξόδων μετακίνησης σε όλους τους αστυνομικούς

Με διάταξη του νόμου 5108/2024 ορίζεται το ποσό των εξόδων διανυκτέρευσης (επίδομα διανυκτέρευσης), για το …