Οι απεργοσπάστες στις 4 Φλεβάρη είχαν όνομα-Δημόσιος Τομέας

aparadektoi

Μεγάλη μερίδα των δημοσίων υπαλλήλων βρισκόταν κανονικά την Πέμπτη, ημέρα της Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας, στα καθήκοντα του.
Το εκλογικό πελατολόγιο του Αλέξη, πληρώθηκε κανονικά το μεροκάματο, ενώ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, έχασαν το μεροκάματο τους και πολλοί από αυτούς και τη...δουλειά τους.
Ρεκόρ απεργοσπασίας κατεγράφη στους καθηγητές Δημόσιας Εκπαίδευσης, σε υπαλλήλους υπουργείων και ασφαλιστικούς Οργανισμούς.
Όπως στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα, όπου η απεργοσπασία πήγε «γόνα», κατά την διάρκεια της απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, μιας και κανονικά στις θέσεις τους ήσαν οι περισσότεροι υπάλληλοι.
Σε ερώτηση 24 ώρες αργότερα ασφαλισμένης, για το πως πήγε η απεργία, έκπληκτη άκουσε υπάλληλο του ΙΚΑ, να της λέει ότι δεν έκαναν απεργία για να μην χάσουν τα 80 ευρώ, για να πάρει πληρωμένη απάντηση από την ασφαλισμένη-εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα, ότι: «Και εγώ χθες έχασα 60 ευρώ και είμαι και 5 μήνες απλήρωτη, ενώ εσύ τουλάχιστον πληρώνεσαι κανονικά, με τις δικές μου εισφορές».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικές επιδόσεις φορολογικών εγγράφων και υποχρεώσεις φορολογουμένων

Αριθμ. Α. 1076 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2670/02.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και κάθε άλλου …