Ένστολοι προς κυβέρνηση: «Κύριοι, η γαϊδουρινή υπομονή μας έχει τελειώσει»(VIDEO&ΦΩΤΟ)

gaidaros

Επιτυχημένη ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό των ενστόλων, στην πλατεία Κολοκοτρώνη μπροστά από την Παλαιά Βουλή, με πρωτοτυπία στο απνό, αλλά και στους συμμάχους!

"Όχι στα μέτρα θανάτου και στις περικοπές. Πού είναι όσα τάζατε προεκλογικά;"

"Ως πότε θα μας απαξιώνετε;"

"Περικοπές στην Αστυνομία, ανασφάλεια στην κοινωνία",

"Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν",

ήταν μερικά από τα συνθήματα στα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές των σωμάτων ασφαλείας.

ens050216

2.500 ένστολοι της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του λιμενικού επέδωσαν ψήφισμα με τις θέσεις του για το ασφαλιστικό και τις διεκδικήσεις τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας.

 

Μία κινητοποίηση που είχε τη μορφή του «αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας για το λαό», όπως ήταν και το κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών.

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πίσω το σχέδιο για το ασφαλιστικό και να ανοίξει διάλογο."

"Η αστυνομία προσφέρει το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες», υποστήριξαν οι συνδικαλιστές προαναγγέλλοντας κλιμάκωση.

«Κύριοι, η γαϊδουρινή υπομονή μας έχει τελειώσει». Αυτή την φράση έγραφε η αφίσα των ενστόλων που είχε τοποθετηθεί πάνω στο συμπαθές και υπομονετικό τετράποδο, όπως χαρακτηριστικά λέμε όταν αναφερόμαστε στα γαιδούρια.

Έναν γάιδαρο λοιπόν, επιστράτευσαν  οι αστυνομικοί υπάλληλοι, για να τον βάλουν να ηγηθεί της πορεία στους στην Αθήνα, ενάντια στο ασφαλιστικό, αλλά τα σχέδια τους δεν υλοποιήθηκαν.

Ο γάιδαρος εντοπίστηκε στην οδό Ακαδημίας από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε μαζί με τον οδηγό του οχήματος στην τροχαία Αττικής, πριν προλάβει να φτάσει στον τόπο της συγκέντρωσης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Πιστεύω ότι έχω τα εχέγγυα να έχω μια πραγματικά άριστη κυβέρνηση»

«Η πραγματικότητα είναι ότι εάν πετύχω σε αυτό το οποίο κάνω, πολλές καριέρες παραδοσιακών πολιτικών …