Εγκλωβισμοί και ερείπια και ζημιές από σεισμό στην Ταϊβάν(ΦΩΤΟ)

408x540_d56aa00e507cc7de8bc2a2cd46d08979

Πολλά κτίρια έχουν καταρρεύσει στην πόλη Τάι-ναν της νότιας Ταϊβάν από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 βαθμών, που έπληξε την περιοχή και στο ένα από αυτά πιστεύεται ότι έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες ένοικοι, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Liberty Times, τουλάχιστον το ένα από τα κτίρια αυτά ήταν ένα συγκρότημα κατοικιών.

Η τηλεόραση του νησιού μετέδωσε ότι εκατοντάδες άνθρωποι έχουν πιθανότατα παγιδευτεί στα συντρίμμια του κτιρίου.

Μέχρι στιγμής πάντως, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι ή σοβαροί τραυματισμοί από τη δόνηση. Από την κατάρρευση μιας 17ώροφης πολυκατοικίας στην πόλη Ταϊνάν, στο νότιο τμήμα της νήσου, τα σωστικά συνεργεία έχουν διαδώσει μέχρι στιγμής 123 ανθρώπους από τα συντρίμμια, δήλωσε αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σεισμός στην Ταϊβάν: Μέχρι στιγμής 123 άνθρωποι έχουν διασωθεί από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας

«Υπάρχουν 60 νοικοκυριά σε αυτό το κτίριο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ταϊνάν Λι Πο Μιν, εκτιμώντας ότι συνολικά στην πολυκατοικία διέμεναν περίπου 240 άνθρωποι.

Υπάρχουν πληροφορίες και για άλλες καταρρεύσεις κτιρίων λόγω του σεισμού, που σημειώθηκε σε μικρό βάθος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» Λήγουν οι αιτήσεις

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Φωτοβολταϊκά στο …