Συσκέπτονται σήμερα οι Επιστημονικοί φορείς για το ασφαλιστικό

επιστημον
Σταθεροί και αμετακίνητοι στην θέση τους εμφανίζονται οι επιστημονικοί φορείς της χώρας, μαζί με τους ελεύθερους επαγγελματίες, λίγες μόνο ώρες πριν την σημερινή τους κοινή σύσκεψη, με την οποία θα επαναλάβουν ότι διάλογος θα γίνει με την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, μόνο αν αποσύρει το προσχέδιο και συνεργαστεί μαζί τους για ένα αληθινό ασφαλιστικό μεταρρυθμιστικό σύστημα.
Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι και Διπλωματούχοι Μηχανικοί, συνεχίζουν για ακόμα μία εβδομάδα την αποχή από τα καθήκοντά τους, περιμένοντας οδηγίες από τις Ομοσπονδίες τους.
Για τις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, έχει προσδιοριστεί η κοινή τους σύσκεψη, για τον καθορισμό της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στο Καστελόριζο για τον εορτασμό του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο …