Δικηγόροι ζητούνται από μεγάλη Περιφέρεια της χώρας

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-896DER

Τους υποψήφιους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης, διάρκειας έξι (6) μηνών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καλεί ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας,  να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία (5-2-2016) ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (pde.gov.gr) ήτοι έως και την 15η/2/2016 σύμφωνα με τα κατωτέρω αναφερόμενα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

O αριθμός υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στην Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει οριστεί στα έξι (6) άτομα. Τέσσερις (4) εξ αυτών, θα ασκηθούν στην Νομική Υπηρεσία της Π.Δ.Ε (έδρα) στην Πάτρα και δύο (2) στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται ως εξής:

  • Για τη Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

(Πάτρα) στην Δ/νση Διοίκησης Π.Δ.Ε / Τμήμα Γραμματείας

(Πανεπιστημίου 254 – Β΄Κτήριο, ΤΚ: 26443).

  • Για το Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας ΠΕ Αιτωλ/νίας στην Δ/νση Δ/κού – Οικονομικού ΠΕ Αιτωλ/νίας (Κύπρου 30 – Μεσολόγγι ΤΚ: 30 200) αυτοπροσώπως εντός δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (5/2/2016) έως και την 15/2/2016 από 9.00 πμ – 15.00 μμ ή ταχυδρομικώς εφόσον η αποστολή τους αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδρομείου ή άλλο αποδεικτικό μέσο.

Το χρονικό διάστημα της άσκησής τους, ορίζεται σε έξι (6) μήνες με παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών μετά από αίτηση του υποψηφίου και την αποδοχή της παράτασης από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 13 του Κώδικα Δικηγόρων.

Την προσεχή περίοδο, η εξάμηνη άσκηση των ασκουμένων στην Νομική Υπηρεσία της έδρας και το Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας ΠΕ Αιτωλ/νίας ξεκινά από 1η Μαρτίου 2016 και λήγει την 31η Αυγούστου 2016.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ για φυτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο

Oι αποζημιώσεις τις οποίες έχει καταβάλει ο ΕΛΓΑ για το 2023 ανέρχονται στα 180,8 εκατ. …