Οι Τρίτεκνοι στο ergasianews.gr: Μας ξεγέλασε η σημερινή κυβέρνηση(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

tritekni

Νεότερη Ενημέρωση 17.33

"Μας ξεγέλασε η σημερινή κυβέρνηση. Μας υποσχέθηκε και μας άφησε στο περιθώριο και μάλιστα η κ.Φωτίου αρνείται και να μας δει", δήλωσε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και στην εκπομπή της "Καφές και Εφημερίδα", ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκων κ.Αχλαδιανάκης, την ώρα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο, το πρωί της Δευτέρας.

Νεότερη Ενημέρωση 8 Φεβ 2016 @ 10:58

Έξω από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου, βρίσκονται αυτή την στιγμή, οι σύλλογοι και η Ομοσπονδία Τριτέκων.
«Επιστρέφουμε στην υπουργό…τα επιδόματα που μας έταξε προεκλογικά», φωνάζουν στα συνθήματά τους οι Τρίτεκνοι, που δικαίως νιώθουν ότι ξεγελάστηκαν τον τελευταίο χρόνο.

trit3

Νεότερη Ενημέρωση 8 Φεβ 2016 @ 09:23

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό των διοδίων του Ρίου, αυτή την ώρα, οι Τρίτεκνοι διαμαρτύρονται στην είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών.
Δεν θα μείνουν όμως εκεί, αφού στη συνέχεια σειρά θα έχει ο «εχθρός» της Τρίτεκνης Οικογένειας, όπως αποκαλούν σε ανακοίνωσή τους, την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου.

Αρχική Ενημέρωση 7 Φεβ 2016 @ 13:20

Τα διόδια του Ρίου απέκλεισαν συμβολικά το μεσημέρι της Κυριακής, οι τρίτεκνοι από όλη την Ελλάδα, σε μία πρωτοβουλία του Συλλόγου της Αχαίας.

Σε όσους διέρχονταν μοίραζαν σακουλάκια με ψίχουλα  και φυλλάδια με τις διεκδικήσεις τους, καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση, για την στάση που κρατά απέναντί τους, αφήνοντάς τους στο περιθώριο.

"Η Κυβέρνηση  εξακολουθεί να θεωρεί τα παιδιά των πολυμελών τρίτεκνων οικογενειών τεκμήρια φορολόγησης,  εξακολουθούν για αυτά να υφίστανται οικονομικά εμπόδια για τη φοίτησή τους στα ΑΕΙ", έλεγαν μεταξύ άλλων.

Επίσης δεν επέτρεπαν τη διέλευση οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ στην κατεύθυνση προς Πάτρα, τα οχήματα κινούνταν κανονικά.<--break->

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Βαρβάκειο ο πρωθυπουργός – Το αγκάθι της ακρίβειας και η απάντηση της κυβέρνησης

Τα μηνύματα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη Βουλή - Η στρατηγική …