Αιτήσεις στη μέση της χρονιάς για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

frodistiria_madata_308924926

Από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τα φιλολογικά μαθήματα, τα μαθηματικά, ση φυσική και τη χημεία, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δέλτα.

Κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα είναι το συνολικό εισόδημα των συνοικούντων με τον δικαιούχο, ενώ θα λαμβάνονται υπ’ όψιν παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, με τις αιτήσεις να κατατίθενται στις κατά τόπους δημοτικές κοινότητες.

Τα δικαιολογητικά από τους κηδεμόνες είναι:

1) φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

2) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

3) φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος – σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί το εφετινό εκκαθαριστικό σημείωμα από τη Δ.Ο.Υ., υποχρεούται να προσκομίσει αντίγραφο της φορολογικής του δήλωσης που παρελήφθη και σφραγίστηκε από την Δ.Ο.Υ. Επίσης στην περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

4) φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου απορίας προνοίας (αν υπάρχει)

5) φωτοτυπία κάρτα ανεργίας (αν υπάρχει).

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ για φυτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο

Oι αποζημιώσεις τις οποίες έχει καταβάλει ο ΕΛΓΑ για το 2023 ανέρχονται στα 180,8 εκατ. …