Δήμος ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού

ergasia

Την αποδοχή της υπ’ αριθμ. 304689/18015/1398/881/04−11−2015 (ΦΕΚ 2431/Β΄/11.11.2015) απόφασης με την οποία εγκρίθηκε στον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα η κατανομή θέσεων για πρόσληψη 21 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ), με σκοπό τη στελέχωση του ΝΠΔΔ για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» έτους 2015-16, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, ο Δήμος Βύρωνα.

  1. την έκδοση σχετικής προκήρυξης/ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας όχι μεγαλύτερης των οκτώ μηνών, στην οποία θα αναφέρονται υποχρεωτικά ο αριθμός των προσλαμβανομένων (αριθμός θέσεων και προγράμματα στα οποία θα απασχοληθούν) και αν απαιτείται οι ειδικεύσεις/κατευθύνσεις αυτών, τα απαιτούμενα προσόντα όπως προβλέπονται από το Οργανωτικό Πλαίσιο Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, καθώς και η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων.
  2. τον ορισμό τετραμελούς επιτροπής παρακολούθησης των προγραμμάτων της Γ.Γ.Α. με τρίμηνα δελτία, παρουσίας εργαζομένων, ροές, συνδρομών αθλούμενων, μισθοδοσίας εργαζομένων καθώς και τη συμμετοχή τους. Την επιτροπή, αποτελούν:

α) ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔΒ

β) ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΔΒ

γ) η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων του ΟΠΑΔΒ, Θεοδώρα Ξυλογιάννη

δ) η υπάλληλος του λογιστηρίου του ΟΠΑΔΒ, Αικατερίνη Ταραζή

  1. τον ορισμό τριμελούς επιτροπής επιλογής του προσωπικού (προτείνεται επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων για προσλήψεις όπως αυτές καθορίζονται από τις διατάξεις του οργανωτικού πλαισίου της Γ.Γ.Α.) αποτελούμενη από:

α) τον Πρόεδρο του ΟΠΑΔΒ

β)τον Προϊστάμενο του Τμήματος υπηρεσιών Διοικητικής και Οικονομικής

Υποστήριξης του ΟΠΑΔΒ, Χρήστο Χαλκιά

γ) την Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων του ΟΠΑΔΒ, Θεοδώρα Ξυλογιάννη.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΛΑΒΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 76/2015

Διαβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σούνακ-Χριστοδουλίδης: Τηλεφωνική επικοινωνία με επίκεντρο τη Γάζα

Οι δύο ηγέτες μίλησαν για το μεταναστευτικό και τις σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών Λονδίνο: …