Δόθηκε η άδεια για παντελόνι σε εργασιακό χώρο, εν έτη 2016!(ΦΩΤΟ)

british_airways2

Επιτέλους ένα χρόνιο αίτημα γυναικών εργαζόμενων, έγινε αποδεκτό, για την δική τους ευκολία, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, με ελάχιστες φυσικά εξαιρέσεις ανάλογα τον προορισμό.
Μιλάμε για τις αεροσυνοδούς της British Airways, που ζητούσαν επί χρόνια, την εξέλιξη και εναρμόνιση της εταιρείας, στον 21ο αιώνα, όπου υπάρχει άνεση στο ντύσιμο, χωρίς τον αποκλεισμό του παντελονιού, από την γυναικεία στολή...

British Airways: Επιτέλους επιτρέπει στις γυναίκες αεροσυνοδούς να φορούν παντελόνια

Η εταιρεία μετά από ατελείωτες διαπραγματεύσεις, με το συνδικάτο των ιπτάμενων συνοδών, που ξεπέρασαν τα δύο χρόνια, έκανε δεκτό το αίτημα και αποφάσισε να επιτρέψει στις αεροσυνοδούς καμπίνας, την χρήση στολής την οποία αποκαλεί «στολή που καλύπτει τα πόδια τους».

Ζήτω η εξέλιξη!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 3Κ/2024. Προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο (ΦΕΚ)

ΑΣΕΠ 3Κ/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 14/01.05.20243Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με …