Ετοιμαστείτε για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων

eforia-taxisnet-660_0

Μία σειρά από νομοθετικές εκκρεμότητες καθυστερούν την έναρξη της διαδικασίας, για τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2015 είναι οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, που όμως άμεσα θα ξεπεραστούν και θα χτυπήσει το καμπανάκι για εκατομμύρια φορολογούμενους, αφού η πρώτη δόση θα ξεκινήσει από τον Μαίο!

Οι εκκρεμότητες σχετίζονται με νομοθετικές πρωτοβουλίες, που αφορούν στον επαναπροσδιορισμό του χρονοδιαγράμματος εξόφλησης των φόρων εισοδήματος, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που απορρέουν από το σύμφωνο συμβίωσης και «ακύρωσης» των τεκμηρίων για ανέργους, φοιτητές ή γενικότερα φορολογουμένους με ελάχιστα εισοδήματα από περιστασιακή απασχόληση ή τόκους λίγων ευρώ, οι οποίοι με βάση τις ισχύουσες διατάξεις κινδυνεύουν με τεράστιους φόρους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιατί κλείνει τα «παράθυρα παροχών» η κυβέρνηση - Το Πρόγραμμα Σταθερότητας και τα μέτρα στήριξης

Τον Ιούνιο η Ελλάδα θα μάθει το όριο που θα μπορεί να αυξάνει τις δαπάνες …