Απλήρωτοι επί εξάμηνο οι εργαζόμενοι στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

evgenideio-620x320

Ξεπέρασαν τους έξι μήνες χωρίς καταβολή δεδουλευμένων οι εργαζόμενοι στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, κληροδότημα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο είναι ο κύριος μέτοχος με ποσοστό 99.50% αλλά λειτουργεί σαν ΑΕ.

Οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με επισχέσεις εργασίας και ασφαλιστικά μέτρα, μεταξύ άλλων διεκδικούν την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και ένα βιώσιμο μέλλον για το νοσοκομείο-κληροδότημα που λειτουργεί ως Α.Ε. με κύριο μέτοχο το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εδώ και έναν περίπου μήνα, πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας, αλλά ακόμα, από την διοίκηση που έλαβε απόφαση μονομερώς για μείωση της μισθοδοσίας τους κατά 25%, δεν έχουν λάβει ούτε  δέσμευση για το τι προτίθεται να κάνει.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

O ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει νομοθετική πρόταση για τον τραπεζικό κλάδο

Το παραπάνω έκανε γνωστό ο Νίκος Παππάς κατά τη συνάντηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με …