Πληθαίνουν οι συμμετοχές για το παναγροτικό συλλαλητήριο

olme-ntountouka_apnet[1]

Κάλεσμα στα μέλη της αλλά και στο σύνολο των πολιτών να συμμετάσχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο, στην Αθήνα απευθύνει και η ΟΛΜΕ, με την παρακάτω σύντομη ανακοίνωσή της.

"Όλοι και όλες στο πανελλαδικό παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, στις 05.00μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία προς τη Βουλή. Συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Συντάγματος και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, μαζί με τους αγρότες, διεκδικώντας να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου – ΕΚΤΡΩΜΑ για την Κοινωνική Ασφάλιση."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: Προϋπόθεση η πλήρης συμμόρφωση της χώρας για να κυρωθούν τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η …