Find a Job

Έκτακτο προσωπικό από Δήμο-Μέχρι Τρίτη οι αιτήσεις

Find a Job

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) δίμηνης διάρκειας, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση των έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκαίων εργασιών που απαιτούνται για την αποκατάσταση βατότητας του οδικού δικτύου σε όλη την έκταση του Δήμου με προτεραιότητα στο ορεινό δίκτυο που έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες καταστροφές, εξέδωσε ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Οροπεδίου στο Τζερμιάδων, και ειδικότερα στον υπάλληλο του Δήμου Αποστολάκη Εμμανουήλ Τηλ. 2844340157) εντός προθεσμίας έξι (6) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (δηλ. Από: 10-02-2016 μέχρι και 15-02-2016)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Για τα θερμικά μηχανήματα γίνονται δεκτές και οι άδειες μηχανοδηγών χειριστών μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων, που χορηγήθηκαν βάσει του π.δ. 22/1976, ή του ΠΔ 31/90. Προϋπόθεση προκειμένου να βαθμολογηθεί η εμπειρία, ότι ο υποψήφιος προσκομίζει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας για την αντιστοιχία της άδειας μηχανοδηγού χειριστή μηχανημάτων τεχνικών έργων του π.δ. 22/1976, με τις ομάδες μηχανημάτων του Π. . 113/12.
Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι κάτοχοι επαγγελματικής άδειας οδήγησης αλλοδαπής, για να γίνουν δεκτοί πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «περί ισοδυναμίας και αντιστοιχίας της άδειας οδήγησης αλλοδαπής με τις επαγγελματικές άδειες οδήγησης ημεδαπής».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού στις επόμενες εθνικές εκλογές

Ο Ν. Ανδρουλάκης ανέφερε πως η Ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα της πλημμυρίδας των ευρωπαϊκών πόρων, τα …