Προσωπικό από Μεσητική εταιρεία

jobbss

Συγκεκριμένες θέσεις προσωπικού άνοιξαν από εταιρεία που δραστηριοποιείται αναζήτησης αγγελιών ακινήτων, με χιλιάδες αγγελίες ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση στην Ελλάδα και την Κύπρο από χιλιάδες επαγγελματίες και ιδιώτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την εταιρεία  Spitogatos:

Junior Account Manager

Description

Aναζητούμε στελέχη για να ενισχύσουμε το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας, στα γραφεία μας στο Ελληνικό.

Ο Account Manager διαχειρίζεται πελατολόγιο (accounts) της εταιρείας μας που θα του ανατεθεί. Η συγκεκριμένη θέση αφορά υπηρεσίες των ιστοσελίδων Spitogatos.gr, tospitimou.gr και Spiti24.gr. και ο account manager θα πρέπει να αναπτύξει άριστες σχέσεις με το πελατολόγιό του, να εξυπηρετεί με επαγγελματισμό, συνέπεια και ευχάριστη διάθεση, και να επικοινωνεί αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ανωτέρω ιστοσελίδων.

Η θέση περιλαμβάνει έντονη τηλεφωνική επικοινωνία σε καθημερινή βάση (περίπου 60% του χρόνου κατά μέσο όρο), ενώ ο υπόλοιπος χρόνος μοιράζεται στην οργάνωση & διαχείριση πελατολογίου (π.χ. χρήση CRM) και σε συναντήσεις.

Το Spitogatos.gr εκτιμά τις φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες από όλα τα μέλη της ομάδας (νέα και παλαιότερα) και όλοι μαζί συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση της στρατηγικής.

Requirements

  • Προηγούμενη εμπειρία σε πωλήσεις / τηλεφωνικές πωλήσεις / call center
  • Οικειότητα με συστήματα διαχείρισης πελατών / CRM, όπως και με τα βασικά των Microsoft Excel και Outlook
  • Μεθοδικότητα, πείσμα, αυτοπεποίθηση, ικανότητα στη διαχείριση χρόνου
  • Πάθος για το internet και την τεχνολογία
  • Ικανότητα τόσο ατομικής / ανεξάρτητης εργασίας με την ελάχιστη δυνατή επίβλεψη, όσο και ομαδικής εργασίας
  • Το απαιτούμενο mentality για εργασία σε μία startup εταιρεία (μικρή, νεανική ομάδα, γρήγοροι ρυθμοί, multi-tasking, χαoτικό περιβάλλον)
  • Cool, smart & professional, χωρίς τυπικότητες

Benefits

  • Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. All things startup.
  • Ελκυστικό οικονομικό πακέτο με μεγάλη προοπτική εξέλιξης
  • Ευκαιρία να γίνει μέλος μιας μικρής και δυναμικής ομάδας, να μάθει και να αναπτύξει δεξιότητες σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας, ερχόμενος/η σε άμεση επαφή καθημερινά με όλα τα στελέχη του Spitogatos.gr. Ο Spitogatos.gr υπήρξε η πρώτη ελληνική start-up στο χώρο της τεχνολογίας που σήκωσε κεφάλαια από θεσμικό επενδυτή (το 2009), και από το Μάιο του 2014 ανήκει στον όμιλο της πολυεθνικής Real Web (Λουξεμβούργο), η οποία έχει παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Από το Μάιο του 2014 η ομάδα του Spitogatos.gr διαχειρίζεται και την ιστοσελίδα Spiti24.gr, ενώ από το Μάρτιο του 2015 διαχειρίζεται και τη γνωστή ιστοσελίδα tospitimou.gr.

AΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 27.4.2024

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν …