Η μεγάλη "κολοτούμπα" Κουρουμπλή

kouroublis-620x320
Αν και όλα έπρεπε να τα περιμένουμε, ωστόσο όταν ακούς πολιτικό να λέεει άλλα τώρα και άλλα πριν ένα χρόνο, μόνο να το σχολιάσεις μπορείς, ως την "πολιτική κολοτούμπα" της ημέρας.
Έτσι λοιπόν ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μάλλον "ξέχασε" ή δεν τον βολεύει να θυμάται, τι δεσμεύσεις είχε πάρει το κόμμα του προς τον Ελληνικό λαό και έτσι μιλώντας στο ΣΚΑΙ, είπε:
«Το μνημόνιο που ψηφίσαμε θα κριθεί από την ιστορία... Δεν υποσχεθήκαμε τίποτε, ούτε ο Αποστόλου, ούτε ο Τσίπρας... Η κυβέρνηση θα κριθεί γι’ αυτά που είπε στο τέλος της τετραετίας. Τα περί ΕΝΦΙΑ είναι «όψιμες μνήμες» Τα μέτρα δεν είναι πρόταση της κυβέρνησης, είναι αυτά που μας επιβλήθηκαν από το μνημόνιο, δεν εξειδικεύσαμε τίποτε, αν εξειδικεύαμε θα λέγατε «ζήτω».
Οι εκβιασμοί που επιχειρεί ο Τόμσεν δεν μπορούν να έχουν αποδοχή στην Ελλάδα, επί 11 φορές έκοψε τις συντάξεις στην Ελλάδα, άλλη η συνταγή που πρέπει να χρησιμοποιηθεί... Τα μέτρα που επέβαλαν αυτοί οι κύριοι οδήγησαν τη χώρα σε ύφεση, η κυβέρνηση δεν θα μπει σε αυτή τη λογική. Η κυβέρνηση εγγυάται τις συντάξεις και για το αγροτικό η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε διάλογο... Θα χρησιμοποιήσουμε ως όπλο τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Το μιντιακό σύστημα θέλει να πέσει η κυβέρνηση.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Mondelēz: Πρόστιμο 337,5 εκ. ευρώ από την Κομισιόν

Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι η Mondelēz λειτουργούσε αντι-ανταγωνιστικά και έκανε κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην …