Ο Τόμσεν και το διπλό σενάριο μείωσης συντάξεων

συνταξιούχοι

Δεν ήταν τυχαίο το άρθρο του Πολ Τόμσεν, διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, για το ασφαλιστικό και τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα, αφού το σενάριο για το ζήτημα της μείωσης των συντάξεων είναι διπλό.

-Σύμφωνα με την Καθημερινή οι δανειστές θέτουν ως προϋπόθεση να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση την εφαρμογή περικοπών Κατρούγκαλου και στους νυν συνταξιούχους, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα σημαίνει, μείωση και των σημερινών συντάξεων κατά 5 έως 30%

-Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, οι δανειστές ζητούν την περικοπή των συντάξεων στο μισό των σημερινών μισθών πράγμα το οποίο σημαίνει μειώσεις από 10 έως 25% στο σύνολο των αποδοχών, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο ελάφρυνσης του χρέους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας της Τήνου

Τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως παρακολούθησε σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, στον …