ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις γρίπης

gripi.medium

"Εκ νέου χρηματοδοτεί τα τρία κέντρα στα οποία διενεργούνται πανελλαδικά εξετάσεις για την ανίχνευση ιών γρίπης, σε δείγματα ασθενών ΜΕΘ, το ΚΕΕΛΠΝΟ."

Αυτό ανακοίνωσε η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αποκαθιστώντας το  "ολιγοήμερο πρόβλημα", όπως το αποκαλεί και το οποίο δημοσιοποίησε εντόνως σε διαμαρτυρία του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Μάλιστα συνεχίζει την ανακοίνωση ως εξής:

"Σε περίπτωση μεγάλης έξαρσης στο επόμενο διάστημα, ο ΕΟΠΥΥ θα αναλάβει το επιπλέον κόστος, μέσω άμεσης χρηματοδότησης στα νοσοκομεία."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Βουλή η ρύθμιση για το Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης στον Έβρο

Η ρύθμιση προβλέπει ενίσχυση έως 10.000 ευρώ σε νοικοκυριά που θα εγκατασταθούν στους δήμους Σουφλίου, …