Άνεργος επιχείρησε να κάψει δημόσιους υπαλλήλους(VIDEO)

anergos-venzini-620x320

Επεισόδιο με άνεργο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα, με το προσωπικό να ζει σκηνές, όταν ο άνεργος μπούκαρε με μπιτόνι βενζίνη και περιέλουσε τον εσωτερικό χώρο. Ο άνεργος μάλιστα φώναζε «θα σας κάψω», ο οποίος αφού αρχικά διέφυγε, τελικά το μεσημέρι συνελήφθη, πήρε το ξύλινο παγκάκι και το έριξε προς τα ταμεία εξυπηρέτησης.

Σύμφωνα όσα δήλωσε η διευθύντρια του γραφείου κοινωνικής ευημερίας Τούλα Κουλουμού στο ΚΥΠΕ, μπήκε μέσα και φωνάζοντας είπε «ήρτα να σας κρούσω». Ωστόσο, είπε στους παρευρισκόμενους πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν να αποχωρήσουν από το γραφείο.

Όλα γύρω στις εννέα το πρωί 34χρονος από την Ορόκλινη, ο οποίος υπέβαλε πριν από έξι μήνες αίτηση για ανεργιακό επίδομα, μετέβη στο αρμόδιο τμήμα του Επαρχιακού Γραφείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα, προκειμένου να ενημερωθεί για την καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος.

Η επί καθήκοντι υπάλληλος του γραφείου ανέφερε στον 34χρονο ότι το θέμα του είχε τακτοποιηθεί, ωστόσο αυτός φέρεται να επέμενε και να κτύπησε το χέρι του στο πάγκο εξυπηρέτησης.

Στη συνέχεια, δεύτερη υπάλληλος του γραφείου ενδιαφέρθηκε να μάθει το πρόβλημα του και ο 34χρονος φέρεται να αντέδρασε και να έσπασε το γυάλινο προστατευτικό παράθυρο που χωρίζει τους πολίτες από τις υπαλλήλους. Ο άνδρας φέρεται, επίσης, να πέταξε στο πάτωμα και έσπασε ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν οι συνάδελφοι των υπαλλήλων προσέτρεξαν προς βοήθεια τους, ο 34χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να κτύπησε λειτουργούς. Δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων οι οποίοι και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης στον ΣΚΑΪ 100,3: Δεν θα κάνουμε πίσω σε αυτούς που παρανομούν

Όσοι τηρούν το νόμο είναι σύμμαχοί μας, όσοι δεν τον τηρεί θα είναι απέναντί μας, …