Εργαζόμενοι κατέλαβαν το υπουργείο Υγείας(VIDEO)

katalici

Υπό κατάληψη τελεί από τα ξημερώματα το  υπουργείο Υγείας, από το προσωπικό των δημόσιων  νοσοκομείων, που με την ασπίδα της ΠΟΕΔΗΝ, αντιδρούν στο ασφαλιστικό και ζητούν την απόσυρσή του.

«Έχουμε καταλάβει το υπουργείο Υγείας γιατί θέλουμε να αναδείξουμε την κατάσταση που περιήλθε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση. Δεν έχουμε μπει στο υπουργείο, έχουμε φράξει τις εισόδους. Δεν αφήνουμε σε κανέναν να πλησιάσει. Ούτε καν στα ΜΑΤ τα οποία είναι δίπλα μας», ανέφερε στο mega ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Η κατάληψη δεν είχε ανακοινωθεί στην προγραμματισμένη τους κινητοποίηση για σήμερα που θα πραγματοποιηθεί κανονικά με  συγκέντρωση έξω από το υπό κατάληψη υπουργείο Υγείας, στις 11 το πρωί, με παράλληλη πορεία, στο υπουργείο Οικονομικών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …