Αποχή και συγκέντρωση για τα ασφαλιστικό οι δικηγόροι

dikastirio-aithousa

Με αποκλεισμό-παράσταση διαμαρτυρίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, συνεχίζουν την εμφάνιση τους στην κυβέρνηση οι δικηγόροι της χώρας, στο πλαίσιο της απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων.

Όπως εγκαίρως ενημέρωσε το ergasianews.gr, η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, από την περασμένη Παρασκευή έχουν αποφασίσει τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής από τα καθήκοντά τους, έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.
"Αφού συζήτησε τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει έως τώρα καμία ουσιαστική ανταπόκριση από την κυβέρνηση στα αιτήματα του δικηγορικού Σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου, έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς από μηδενική βάση, αποφάσισε την παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως 29.2.2016."

Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων, την Πέμπτη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, θα συνεδριάσει εκ νέου και θα αποφασίσει για το επόμενο στάδιο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατρίνης: Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ

«Ο τομέας της άμυνας της χώρας δεν προσφέρεται για ασκήσεις εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων», ανέφερε ο …