Επιχορήγηση επιχειρήσεων για δημιουργία θέσεων εργασίας

ergasias_top-620x330

Μπόνους επιβράβευσης κατά 10%, υπόσχεται η κυβέρνηση στους επιχειρηματίες που θα συμβάλλουν στην μείωση της ανεργίας, με την δημιουργία θέσεων εργασίας, αξιοποιώντας ρύθμιση αλλά και χρήματα από τα καινούργια προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Αυτό που έχουν να πράξουν οι ενδιαφερόμενοι, είναι να υποβάλλουν προτάσεις πλέον ισότιμα με όλες τις άλλες μορφές επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της ισονομίας στο σύνολο των συνεταιριστικών και κοινωνικών επιχειρήσεις, οι οποίες μέσω δράσεων ύψους 500.000.000 ευρώ, θα εκμεταλλευτούν τα πακέτα της Κοινωνικής και Συνεταιριστικής Οικονομίας, προϋπολογισμού 136 εκατ. ευρώ.
"Το 2016 συνεχίζεται η διάθεση υφιστάμενων προϊόντων στην αγορά, όπως το SME GUARANTEE FUND, το JEREMIE ICT/VC, εργαλεία ΕΤΕΑΝ (ΤΕΠΙΧ), και το προς διάθεση ποσό προσεγγίζει συνολικά τα 600 εκατ. ευρώ σε όλα τα προϊόντα", όπως διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι ΗΠΑ εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την πρόκληση της Σιλιάνοφσκα

Φυσικά, υποστηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών και απογοητευτήκαμε όταν είδαμε ότι η πρόεδρος δεν χρησιμοποίησε …