Περίθαλψη και για τους ανασφάλιστους

anasf
Νόμος του κράτους αποτελεί πλέον η πρόσβαση σε παροχές υγείας για τους ανασφάλιστους μόνο με το ΑΜΚΑ τους, με την πλήρη δωρεάν νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη όλων, αρκεί να προσκομίζουν το ΑΜΚΑ τους.
Ο νόμος τους παρέχει τη δυνατότητα, να νοσηλεύονται και να πραγματοποιούν εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία, με το ποσοστό συμμετοχής στα φάρμακα, να είναι το ίδιο με αυτό που έχουν οι ασφαλισμένοι.
Όσοι έχουν βιβλιάριο απορίας θα μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακά τους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία. Ρυθμίζονται επίσης θέματα για την στελέχωση και άμεση λειτουργία 150 κλινών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, για την στελέχωση των απομακρυσμένων και παραμεθόριων αγροτικών ιατρείων, κέντρων υγείας και νοσοκομείων με την καθιέρωση τόσο οικονομικών κινήτρων όσο και με εξασφάλιση ενισχυμένης μοριοδότησης ως προς την υπηρεσιακή ανέλιξη όσων γιατρών και υγειονομικών υπηρετήσουν σε αυτά.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JP Morgan: Θετική αναθεώρηση της εκτίμησης για την κινεζική οικονομία

Ο Ζου Χαϊμπίν υπεύθυνος για την Κίνα οικονομολόγος της JP Morgan εκτιμά ότι η κινεζική …