Ανακαλούνται "προβληματικά" οχήματα Toyota

toyota-cars-logo-emblem-620x320

Η γενική γραμματεία Βιομηχανίας, ανακοίνωσε στην Ελλάδα την προληπτική ανάκληση 16.721 οχημάτων, μάρκας Toyota και μοντέλου RAV4, με έτος παραγωγής την περίοδο 2006 – 2012, λόγω πιθανών προβλημάτων που συνδέονται με τη ζώνη ασφαλείας των πίσω καθισμάτων.

  • Ανακαλούνται 662 οχήματα JEEP Grand Cherokee και JEEP Commander (WH), μοντέλα ετών 2005 – 2007, στα οποία ο διακόπτης εκκίνησης είναι δυνατό να αλλάξει, χωρίς την παρέμβαση του οδηγού, θέση κατά την οδήγηση.
  • Ανακαλούνται 199 οχήματα JEEP Grand Cherokee και JEEP Commander (WH), μοντέλα έτους 2008, στα οποία ο διακόπτης εκκίνησης είναι δυνατό να μείνει μεταξύ των θέσεων «Start» και «Run». Με τον διακόπτη μεταξύ αυτών των θέσεων υπάρχει η πιθανότητα το ελατήριο επαναφοράς να γυρίσει τον διακόπτη είτε στην θέση «Off» είτε στην θέση «Accessory».
  • Ανακαλούνται 592 οχήματα Jeep Wrangler (TJ), Jeep Cherokee (KJ) & Dodge Viper (ZB), μοντέλα έτους 2006, στα οποία ο αισθητήρας εμπλοκής του συμπλέκτη είναι δυνατό να αστοχήσει με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η εκκίνηση του κινητήρα χωρίς να πατηθεί το πεντάλ του συμπλέκτη.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα: Πώς κινήθηκε η αγορά

Έξι στους δέκα καταναλωτές διατήρησαν και αύξησαν τις αγορές τους φέτος - Καλύτερη σε σχέση με …

One comment

  1. Έχω εγώ πρόβλημα με Toyota avensis μοντέλο 2006 και έχει σκασίματα το ταμπλό 10 χρονών αυτοκίνητο και έχει προβλήματα σοβαρά πέστε μου έχετε δη άλλη μάρκα στα 10 χρόνια να σκάση το ταμπλό και μάλιστα σε αυτή την κατηγορεί υπάρχουνε αυτοκίνητα κατώτερης κατηγορίας και τα ταμπλό είναι πεντακάθαρο συγκεκριμένα είχα το Skoda favorit 17 χρόνια και το παρκάριζα στο ίδιο σημείο με το avensis και δεν είχε κανένα σκάσιμο εσείς τη λέτε έχω δίκιο (mail thimios1953@gmail.com)