Οι ημερομηνίες των προσλήψεων σε βασικές θέσεις-Συγκεντρωτικά

jobsbs

Ολοκληρώνεται σήμερα η υποβολή αιτήσεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ των υποψήφιων γιατρών και νοσηλευτών που διεκδικούν μία από τις θέσεις εργασίας στις ΜΕΘ.

Την Τετάρτη είναι η τελευταία ημέρα στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, σχετικά με τις θέσεις που έχει προκηρύξει η ΔΕΗ στην Κοζάνη, στη Φλώρινα και στον ΑΗΣ Καρδιάς.

Στις 28 του μηνός, λήγουν η προθεσμία των 75 συμβάσεων στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων για πωλητές εκμαγείων, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών και οι διαγωνισμοί του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και του ΔΕΔΔΗΕ.

Η προθεσμία για 24 συμβάσεις σε Κέντρα Υγείας νησιών και στο ΕΚΑΒ, λήγει στις 29 Φεβρουαρίου και στις 4 Μαρτίου κλείνει ο κύκλος των αιτήσεων για τις 170 θέσεις για χειριστές που έχουν προκηρύξει τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Youth Pass: Πότε θα καταβληθεί και αναλυτικά που θα αξιοποιηθεί

Κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος, έως το τέλος του 2023, περίπου 140.000 νέοι …