Facebook: "Like" και ακόμα 5 ανάλογες επιλογές

facebook-.

Στην αλλαγή του εικονιδίου του like (μου αρέσει!) προχώρησε το Facebook, αυξάνοντας από σήμερα τον αριθμό των επιλογών για την αντίδραση των χρηστών στις διάφορες κοινοποιήσεις και πέρα από το απλό "like”.

Έχουν πλέον πέντε ακόμη επιλογές: "τέλειο!", "χαχα", "ουάου!", "λυπάμαι" και "έλεος".

fb

Ακόμα πάντως δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους για το κουμπί "αντιπάθειας", όπως το έχουν χαρακτηρίσει με την εταιρεία να είναι διστακτική και με τις δηλώσεις του διευθυντή προϊόντων Sammi Krug, να παραπέμπει στο μέλλον:

"Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή, και θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε από τα σχόλιά σας".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη υψώνει διπλωματικά τείχη απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης συναντώνται στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν την πολιτική του ευρωπαϊκού μπλοκ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τον ευρωπαϊκό προϋπο..