Η εκδίκηση εργαζόμενου που τον οδήγησε στην απόλυση...(VIDEO)

86156060cc5e412390c56f39c85fcfc5

Ούτε στα πιο τρελά του εφιαλτικά όνειρα δεν θα είχε φανταστεί ο Αμερικανός, ότι θα ήταν το θύμα των νεύρων ντελιβερά, επειδή καθυστέρησε να κατέβει να παραλάβει την παραγγελία του και δεν έδωσε φιλοδώρημα!

Όλα συνέβησαν στις ΗΠΑ, με την παραγγελία από το κατάστημα το «Κίμος», μιας πίτσας, ενός σκορδόψωμου και ενός ανθρακούχου αναψυκτικού.

Η παραγγελία έφτασε πιο γρήγορα από ότι περίμενε ο πελάτης, ο οποίος αργούσε να κατέβει στην είσοδο του σπιτιού του.

Τελικά τα κατάφερε, κατέβηκε, πλήρωσε χωρίς να αφήσει φιλοδώρημα  στον ντελιβερά και κάθησε στον καναπέ του να απολαύσει το δείπνο του, αλλά...μόλις άνοιξε το αναψυκτικό, αφροί και αναψυκτικό τον περιέλουσαν λερώνοντας και το δωμάτιο.....

Τότε έλεγξε την κάμερα ασφαλείας της εισόδου και είδε το παιδί με την παραγγελία, να βγάζει τα φαγητά από την ειδική θήκη, να παίρνει το ανθρακούχο αναψυκτικό και να αρχίζει να το κουνάει γρήγορα και πολλές φορές, οπότε η "έκρηξή του", όταν το άνοιξε ήταν αναμενόμενη.

Στη συνέχεια δημοσιοποίησε στη σελίδα του εστιατορίου «Κιμος» στο Facebook, το βίντεο με την σημείωση: "Εστιατόριο Κίμος. Το εστιατόριο που οι ντελιβεράδες του δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο από ένα λεπτό. Εάν παραγγείλατε και αργήσατε, προσέξτε, μπορεί να κάνετε ντους με αναψυκτικό».

Την κατάληξη την καταλαβαίνετε....Το αφεντικό είδε την ανάρτηση, εντόπισε τον υπάλληλο και τον απέλυσε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …