Ζητείται εθελοντής για διάστημα 6 μηνών

ethelontis

Έναν εθελοντή για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας, Bridges of Peace, το οποίο θα υλοποιηθεί υπό τον συντονισμό της οργάνωσης “Comunità Papa Giovanni XXIII’ Association”, στο Marche (Mercatino Conca) της Ιταλίας, αναζητούν οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων.

Οι εθελοντές, 17-30 ετών, καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σχετικές δραστηριότητες για το χρονικό διάστημα του 2016 για 6 μήνες.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι 17-30 ετών, να ενδιαφέρονται για τη θεματική του προγράμματος, να είναι δυναμικοί, κοινωνικοί, δημιουργικοί και να διαθέτουν την υπομονή και τη θέληση να ασχοληθούν με τους μετανάστες και τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο evs@usbngo.gr

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, θα βρείτε άρθρα που περιγράφουν την εμπειρία εθελόντριας μας που έχει πάρει μέρος στο ίδιο πρόγραμμα

Κύριες επιδιώξεις του προγράμματος είναι η στήριξη των μεταναστών, προσφύγων και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, με στόχο την καταπολέμηση των διακρίσεων και των κοινωνικών εντάσεων.

Οι δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν έχουν ως στόχο τη βαθύτερη γνώση του φαινομένου της μετανάστευσης, τη διαχείριση των συγκρούσεων και των βίαιων συμπεριφορών, τη διευκόλυνση της ένταξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων. Επιπλέον, το Bridges of Peace θα επιχειρήσει να αναζητήσει τρόπους βελτίωσης της επικοινωνίας και της χρήσης των νέων τεχνολογιών, με στόχο την εξέλιξη ικανοτήτων αναζήτησης υλικού σε παραδοσιακά και μοντέρνα μέσα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στο μέλλον θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψε στην Κέρκυρα για το Πάσχα και είχε συναντήσεις με τον περιφερειάρχη …