Άρχισαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στην εκπαίδευση

KATHIGITIS

Σε εξέλιξη από σήμερα η υποβολή αιτήσεων στηνπροκήρυξη για υποβολή αιτήσεων υποψηφίων διδασκόντων στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2015-2016, της Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.
Το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της Πράξης «Ενισχυτική Διδασκαλία στη Β/βάθμια Εκπαίδευση» στους ΑΠ 6, 8 & 9 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».
Από το υπουργείο τονίζεται:
«Καλούνται όλες οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.), από Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έως και Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14.00, να δεχθούν αιτήσεις υποψηφίων -ΠΕ02 (Φιλόλογοι), ΠΕ03 (Μαθηματικοί), ΠΕ04.01 (Φυσικοί) και ΠΕ04.02 (Χημικοί)- που επιθυμούν να απασχοληθούν στο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2015-2016 και βρίσκονται ήδη εγγεγραμμένοι στους Ενιαίους Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας έτους 2015-2016 να υποβάλουν αίτηση σε μία (1) Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) της επιλογής τους.
Οι υποψήφιοι οι οποίοι, τυχόν, υποβάλλουν αιτήσεις σε περισσότερες από μία Δ.Δ.Ε. θα τεθούν εκτός προγράμματος.
Η λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 14.00».

Αναλυτικά ΕΔΩ η προκήρυξη

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνταξιούχοι: Ποιοι μη μισθωτοί εξαιρούνται από την καταβολή πόρου για ΕΦΚΑ

Τι ισχύει για κάθε περίπτωση - Αναλυτικός κατάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις Του Χρυσόστομου Τσούφη …