Ξεκίνησαν οι αγωγές μεταξύ Eldorado Gold-Σκουρλέτη για τις Σκουριές

skouries29

Άρχισαν και σε δικαστικό επίπεδο τα όργανα για την υπόθεση με τα μεταλλεία στις Σκουριές,  με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold Πολ Ράιτ, να καταθέτει αγωγή κατά του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη,  με αφορμή τα περί σορταρίσματος της μετοχής της καναδικής πολυεθνικής από τον κ. Ράιτ και το περιβάλλον του, όπως γραφεί η Ναυτεμπορική.

Σύμφωνα με την Ελληνικός Χρυσός, ο επικεφαλής της Eldorado Gold Corporation, επιβεβαίωσε στη διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ότι οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Σκουρλέτης κατά τη συνέντευξη του στο Bloomberg την 23η Φεβρουαρίου 2016 αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Ράιτ, είναι αβάσιμες και ψευδείς.

Ο ίδιος μάλιστα, προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του κ. Σκουρλέτη, με την κατάθεση αγωγής για δυσφήμηση στα Ελληνικά δικαστήρια, δηλώνοντας ότι "το όποιο ποσό αποζημίωσης ήθελε επιδικαστεί, θα δωριθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου: Σήμερα στις αγορές, με δημοπρασία 5ετούς ομολόγου

Η δημοπρασία διεξάγεται σε θετικό κλίμα, μετά και την αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας …