Ετήσιες προσλήψεις

job-computer-key

Στην υποβολή πρότασης συνεργασίας για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες της Πράξης “Humanities at Scale-DARIAH”, που υλοποιείται στo πλαίσιο της πρόσκλησης «H2020-INFRADEV-1-2015-1Topic: INFRADEV-3-2015»(κωδικός πράξης 675570) (Horizon 2020), με συντονιστή το DARIAH ERIC και συνδεδεμένο τρίτο μέλος(Linked Third Party), καλεί τους ενδιαφερόμενους  η Ακαδημία Αθηνών.

Η χρονική διάρκεια του έργου είναι 24 μήνες η δε έναρξη την 1/09/2015. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης έργου με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας- Επιτροπή Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Υπεύθυνη είναι η Ελένη Κατσιαδάκη, Διευθύνουσα του Κέντρου Ερεύνης της Ιστορίας του Νεωτέρου Ελληνισμού της Ακαδημίας Αθηνών), η οποία θα συλλέξει τις αιτήσεις των ατόμων  που ζητούνται για την ερευνητική υποστήριξη του έργου για λογαριασμό της Ακαδημίας Αθηνών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,11%, και στα 98,45 εκατ. ευρώ ο τζίρος στο κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.481,65 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,11%. Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα, …